Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Belső ellenségek
  2009-03-11 20:52:32, szerda
 
  Belső ellenségek


2009 március 11 - szerda, 13:36


HÍR: (hírTV) Roma pénzek kerülő úton

A lap birtokába került dokumentumok szerint Borovszky Tímea családtagjai is részesültek a hátrányos helyzetű, főleg cigány gyerekek integrálására elkülönített pénzalapból.


KOMMENTÁR:

Belső ellenségek

Nem mintha sokakat meglepett volna ez a hír, azért mégis tegyük szóvá!

Az ma már nyílt titok, hogy kik az ellenségeink (korábbi írásainkban is alaposan körül jártuk e kérdést, pl. az Ismerjük őket? című sorozatban, és még sok más írásunkban) Világméretű háború folyik a földön mindenüt, és a módszer alapjában mindig ugyanaz.

Csak az aktuális megnyílvánulásai váltakoznak:

Egyes helyeken már nyílt fegyveres háború zajlik, más helyeken, alattomos, gazgasági, vagy pénzügyi háború. Titkosszolgálati eszközökkel is alaposan megtámogatva!

Csak az aktuális eszközök váltakoznak:

Az etnikumok, nációk, közötti ellenségeskedés szítása államilag és nemzetközileg támogatott bevált szokás. Ennek megvalósítását a pozitív megkülönböztetés, politikai-, földrajzi-, gazdasági-, származási-, társadalmi alapon történő megosztás segíti. A megosztott és felbújtott rétegek, országok pedig már igen könnyen és gyorsan egymás ellen fordíthatók. (És ezek az érdekkörök, erre sosem sajnáltak milliárdokat költeni - mindkét oldalra(!) -, embermilliókat életüktől, egészségüktől, szabaságuktól, emberi méltóságuktól megfosztani. - lásd világháborúk. Sőt, nem okozott számukra álmatlan éjszakákat sem - hisz ami nincs, az nem furdal.)

Az erkölcsök lerombolása is sokféle. Ilyen az évtizedek óta folyó erkölcsi és szexszuális szabadosság elterjesztése. Akár az úgynevezett ,,szexuális forradalom" néven évtizedek óta folyó rombolás. Ebbe a körbe tartozik a homoszexualitás piedesztára emelése, ami úgy szintén állami és nemzetközi segédlettel zajlik. Vagy a drogfogyasztás, az alkoholizmus, a dohányzás és hasonló nyílt és rejtett(!) függőségek kialakítása és terjesztése. Ugyanilyen fontossága van az egészséges nemzettudat, a gyökerek, és hagyományok, a család szentsége kiírtásának. Melyet az ezekkel szemben álló negatív ,,értékek" erőteljes súlykolásával és az etikátlanság, a csalás, a korrupció, a bűnözés, akár hallgatólagos támogatásával kényszerítenek rá minden eszközzel az áldozatokra. És ide tartozik a pénzügyi és szellemi kiszolgáltatottság kiterjesztése, adópréssel, hazúg médiákkal, tönkre tett oktatással.

Csak az aktuális áldozatok NEM váltakoznak:

Áldozat itt mindenki. Sokan bedőlnek a politikának és a fizetett médiák hazúgságainak. Ez esetben is kiderült, hogy a cigányság legnagyobb ellensége a saját bűnelkövető cigány vezetőik, - mert bűnőző az is aki korrupt, aki lop, csal, lenyúl. Ahogy a magyaroknak, szlovákoknak, szakszervezeti tagoknak, nyugdíjasoknak stb. is a saját értelmiségi vezetőik és politikusaik vagy érdekképviselőik közül kerülnek ki a legnyagyobb ellenségeik. Akiknek így lehetőségük van visszaélni az emberek bizalmával és a rájuk ruházott hatalommal. Akár meg is félemlíthetik, el is hallgattathatják, sőt börtönbe, bolondokházába is zárhatják őket. Bármit megtehetnek, s meg is tesznek (még!) ,,büntetlenül".

Legyünk körültekintőek, és tájékozottak, mielőtt bármely jelöltről is véleményt alkotunk. Ismerjük meg múltját és korábbi tetteit, mielőtt belé helyezzük bizalmunkat, és megengedjük, hogy vezessen bennünket, mielőtt követjük őt. Ha nem felejtkezünk el múltbéli tetteikről és szem előtt tartjuk azokat, akkor felvértezhetjük magunkat a kellemetlen és váratlan meglepetések jó részétől.

Amikor vezetőinket megválasztjuk jusson eszünkbe Abraham Lincoln tanulságos mondása: ,,A viszontagságokat, szinte mindenki kibírja, de ha egy ember jellemét próbára akarod tenni, adj neki hatalmat."

Tehát ne feledjük! Az ellenségeink köztünk élnek, közülünk kerülnek ki, az őket irányító hatalom pedig világszerte ugyanaz. És a céljuk sem változott immár évszázadok óta. Ahogy Orbán Viktor többször is hangsúlyozta, sőt súlykolta országértékelő beszédében: az új világrend!

NOVUS ORDO SECLORUM, ugye ismerős? Vajon hány ember figyelmét kerülte el?

Audie

http://www.l88.hu/about3574.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: titkosszolgálati, megkülönböztetés, hallgattathatják, megnyílvánulásai, viszontagságokat, érdekképviselőik, felvértezhetjük, homoszexualitás, ellenségeskedés, kényszerítenek, bolondokházába, nyugdíjasoknak, szakszervezeti, körültekintőek, megvalósítását, drogfogyasztás, országértékelő, embermilliókat, támogatásával, félemlíthetik, elterjesztése, súlykolásával, méltóságuktól, megválasztjuk, egészségüktől, hazúgságainak, szabaságuktól, kiterjesztése, hallgatólagos, integrálására, nemzetközileg, hangsúlyozta, szlovákoknak, dokumentumok, megtámogatva, meglepetések, hátrányos helyzetű, földön mindenüt, módszer alapjában, aktuális megnyílvánulásai, aktuális eszközök, pozitív megkülönböztetés, erkölcsök lerombolása, úgynevezett „, körbe tartozik, homoszexualitás piedesztára, egészséges nemzettudat, család szentsége, ezekkel szemben, aktuális áldozatok, fizetett médiák, cigányság legnagyobb, Borovszky Tímea, Abraham Lincoln, Ahogy Orbán Viktor, NOVUS ORDO SECLORUM,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Paul David Tripp Április 24  Föld napja április 22  Környezetvédelem  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Szent György napi hiedelmek, s...  Ünnepelj csak  Ünnepelj csak  Bella István: Zsoltár  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Paul David Tripp Április 26  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Különös!  Facebookon kaptam  Volt egy...  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Alakot vált...  Paul David Tripp Április 25  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Ébredj  Jékely Zoltán: Szent György-k...  A fenyő nem szép fa, (...)  Április 22. a Föld napja,  Palóc Grand Canyon  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Föld napja április 22  A lelki élet nem arról szól, ....  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  György napra  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Bella István: Zsoltár  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Április 22. a Föld napja,  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Gondolatok az életről és szere...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Gömb  Föld napja április 22  Szép estét kedves látogatóimna...  Becsüld meg azt amid van,...  Maradék idő  Szép estét  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ma  Semmit ne higgy el  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Facebookon kaptam Krisztinától  A Mester kezének érintése  Palóc Grand Canyon  Bella István: Zsoltár  Ha így haladunk...  A fák lelke  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
hátrányos helyzetű, földön mindenüt, módszer alapjában, aktuális megnyílvánulásai, aktuális eszközök, pozitív megkülönböztetés, erkölcsök lerombolása, úgynevezett &#8222, körbe tartozik, homoszexualitás piedesztára, egészséges nemzettudat, család szentsége, ezekkel szemben, aktuális áldozatok, fizetett médiák, cigányság legnagyobb, saját bűnelkövető, saját értelmiségi, legnyagyobb ellenségeik, emberek bizalmával, rájuk ruházott, ember jellemét, ellenségeink köztünk, őket irányító, titkosszolgálati, megkülönböztetés, hallgattathatják, megnyílvánulásai, viszontagságokat, érdekképviselőik, felvértezhetjük, homoszexualitás, ellenségeskedés, kényszerítenek, bolondokházába, nyugdíjasoknak, szakszervezeti, körültekintőek, megvalósítását, drogfogyasztás, országértékelő, embermilliókat, támogatásával, félemlíthetik, elterjesztése, súlykolásával, méltóságuktól, megválasztjuk, egészségüktől, hazúgságainak, szabaságuktól, kiterjesztése, hallgatólagos, integrálására, nemzetközileg, hangsúlyozta, szlovákoknak, dokumentumok, megtámogatva, meglepetések, ellenségeink, családtagjai, alkoholizmus, világháborúk, felejtkezünk, milliárdokat, tájékozottak, politikusaik, etikátlanság, elkülönített, bizalmunkat, lehetőségük, megengedjük, bűnelkövető, váltakoznak, segédlettel, világméretű, legnyagyobb, magyaroknak, politikának, ellenségeik, kialakítása, fordíthatók, terjesztése, megtehetnek, megfosztani, eszközökkel, büntetlenül, kiírtásának, hagyományok, lerombolása, szexszuális, szabadosság, úgynevezett, pénzalapból, értelmiségi, vezetőinket, áldozatokra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.